ב־8 בספטמבר 2025 ייערך פסטיבל MEAT UP יוחננוף באמפי תל אביב, גני יהושע – אירוע קולינרי ראשון מסוגו שמבטיח להפוך ל־פסטיבל הבשר הגדול בישראל. את הפסטיבל יוזמת רשת יוחננוף, והוא יציע שילוב ייחודי בין חווית קולינריה בשרית, הופעות חיות ותוכן מקצועי לכל חובבי האוכל והגריל.
מה מצפה לכם בפסטיבל MEAT UP?
במהלך הפסטיבל יפעלו שישה מטבחי שף בהובלת השף יוסי שרף, שיגישו מנות מקוריות ובלעדיות שפותחו במיוחד לאירוע. המבקרים יוכלו לצפות מקרוב בתהליך הצלייה והקיצוב של נתחי הבשר השונים – חוויה שמכניסה את עולם הקצביות המקצועיות אל מול עיני הקהל.
בנוסף למנות הבשר, יציע הפסטיבל ברי יין איכותיים, קוקטיילים יצירתיים ובירות בוטיק, כך שכל אורח יוכל ליהנות מהשילוב המושלם בין אוכל מצוין לאווירה חיה ותוססת. את האירוע כולו ילוו הופעות חיות של אמנים, שידאגו שהאווירה תהיה ייחודית.
בשר איכותי ונגיש – הגישה של יוחננוף
רשת יוחננוף מקדמת בשנים האחרונות מהפכה בתחום הבשר בישראל, כשהיא מציעה ללקוחותיה בשר שנקצב במקום, ברמת שקיפות מלאה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר. איתן יוחננוף, מבעלי הרשת, מסביר: "בשר איכותי וברמה גבוהה לא חייב להיות חוויה רחוקה או מורכבת. בסניפי יוחננוף ניתן למצוא בשר שנקצב במקום, עם שקיפות מלאה בתהליך ההכנה ובסטנדרטים שהיו שמורים בעבר למסעדות מקצועיות בלבד."
עוד הוא מוסיף: "הפסטיבל מדגיש את החיבור שבין מקצועיות לנגישות. כל נתח בשר נחתך במקום, לעיני באי הפסטיבל, כך שניתן להתרשם מרמת הטריות והאיכות. מה שבעבר היה נחלתן של קצביות מתמחות בלבד, מתבצע כיום בכל סניפי הרשת."
מתכונים וטיפים מהפסטיבל – גם לבית
אחת ההפתעות הייחודיות של פסטיבל MEAT UP יוחננוף היא האפשרות להמשיך את החוויה גם בבית. במהלך הפסטיבל, יוכלו האורחים להיכנס לאתר יוחננוף ולהוריד את מתכוני המנות שיוגשו באירוע, כולל הוראות צלייה, התאמת תיבול וטיפים פרקטיים לשדרוג כל ארוחה בשרית ביתית. כך, גם מי שיבקר בפסטיבל וגם מי שיחפש מתכונים באתר, יוכל ליהנות מהידע והמקצועיות של השפים המובילים בארץ.
למי מיועד הפסטיבל?
הכניסה לאירוע היא בהזמנה אישית בלבד ואינה ניתנת להעברה, וצפויים להגיע אליו:
- אנשי קולינריה ושפים
- מובילי דעת קהל בתחום האוכל
- חובבי בשר וגריל
- לקוחות הרשת שרוצים להיחשף מקרוב לחדשנות של יוחננוף